Classes d’art

Classes de Dibuix i Pintura

Núria Balcells imparteix classes de Dibuix i Pintura a Barcelona, al TALLER DE 4 PINTORS (c. Portaferrissa 16. Telf.: 933183148).

El TALLER DE 4 PINTORS és una acadèmia d’art, situada al centre de Barcelona, on es fa classes de Dibuix i Pintura per a adults i joves.Classe de figura humana amb model del natural Al Taller s’estimula la creativitat dels alumnes per mitjà de correccions personalitzades. D’aquesta manera milloren les seves capacitats d’expressió plàstica i adquireixen autonomia i un estil propi. L’ensenyança abarca tots els nivells i la màxima varietat de tècniques, temes i estils (pintura a l’oli, acrílic, aquarel·la, pastel, collage… dibuix a llapis, tinta, carbonet, cretes… pintura figurativa, pintura abstracta…). Es fa servir l’estudi del natural, la interpretació o còpia de fotos, el treball de projectes personals del propi alumne o altres mètodes útils per explorar nous camins i noves tècniques d’art.

Cursos d'art a Barcelona. Pintura, dibuix, collagePintura del natural. Classes a BarcelonaCurs de collage i pintura a Barcelona Taller de 4 PintorsPaleta. Pintura a l'aigua. Classe d'art